Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Tilbakemelding fra SNO

Nyheter

fredag 9. februar 2018

Tilbakemelding fra SNO

Telefon fra SNO torsdag ettermiddag:

Leder i ESF fikk torsdag ettermiddag en telefon fra SNO som kunne meddele at de hadde vært ute i fine scooterløyper på befaring. De roste oss for arbeidet som er nedlagt, og at det virker å være god justis og få lovbrudd i våre scooterløyper! Dette er knallbra, og akkurat slik vi vil ha det! 

Vi måtte dog innom noen spor som IKKE er bra, disse er loggført av både scooterforeningen og SNO. Vi håper og tror at vårt fokus på å bruke løypene riktig, opplyse om kontrollvirksomhet og ha en generelt trykk på slike lovbrudd, på sikt gjør at de få individene som "driter i reglene" enten blir tatt eller drar ett annet sted for å ødelegge. (les lov med frikjøring på visse steder i Sverige)

Vi kan allerede varsle nå at fremover blir det økt kontrollaktivitet, både i regi av SNO og i regi av ESF. 

De som er usikre på hva det innebærer bør sette seg ned å lese forskriften som du finner her, kjøpe løypekort som du gjør her, og oppdatere seg på hvilke krav du som scooterfører må følge om SNO stopper deg her. ESF tar også med at ved grensepassering er det viktig å ha med vognkort på scooteren i tilfelle tolletetaten og svenske myndigheter er ute på. 

Med nok en formaning om å følge spillereglene ønsker vi alle en god tur! Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn