Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Snøscooterens dag og medlemskap!

Nyheter

torsdag 7. november 2019Medlemskap i ESF i salg!

Endelig er vi tilbake, like sikkert som at det blir vinter kommer skuterløypene i Engerdal til å åpne! Dette er et arbeid som utføres på mange dugnadstimer. For å kunne tilby prima løyper, ha slagkraft i debatten om scooterløyper både lokalt og nasjonalt trenger vi din støtte, løp å kjøp ditt medlemskap NÅ. Du kan i tillegg til medlemskap allerede nå sikre deg årskort for 2019/2020 sesongen sammen med medlemskap i foreningen, dette til en rabattert pris fremfor å kjøpe dette separat. Medlemskapet gjelder frem til neste årsmøte våren 2020.

Som medlem har du også stemmerett på årsmøte og DU får være med å påvirke valg av styre og drift av ESF! Registrer deg her

Salg av øvrige løypekort kommer vi tilbake til når løypene åpner, forhåpentligvis får vi en romjul som 2017/2018 sesongen da det kom nærmest en meter snø og vi kunne åpne tidlig i januar! 

Om du ikke har fått det med deg er det også snøscooterens dag i morgen 9 November. Dette blir selvsagt behørlig markert i Engerdal med arrangement på Østlandet Motorservice AS sitt nyåpnede verksted på Drevsjø! Dagen markeres også hos andre vi samarbeider med, så skal du ikke til Engerdal, stikk innom TBB i Trysil hvor det også bugner av gode tilbud denne dagen. 

ESF ønsker med dette alle en riktig god helg.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn