Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Snøscooterens dag og medlemskap!

Nyheter

torsdag 7. november 2019



Medlemskap i ESF i salg!

Endelig er vi tilbake, like sikkert som at det blir vinter kommer skuterløypene i Engerdal til å åpne! Dette er et arbeid som utføres på mange dugnadstimer. For å kunne tilby prima løyper, ha slagkraft i debatten om scooterløyper både lokalt og nasjonalt trenger vi din støtte, løp å kjøp ditt medlemskap NÅ. Du kan i tillegg til medlemskap allerede nå sikre deg årskort for 2019/2020 sesongen sammen med medlemskap i foreningen, dette til en rabattert pris fremfor å kjøpe dette separat. Medlemskapet gjelder frem til neste årsmøte våren 2020.

Som medlem har du også stemmerett på årsmøte og DU får være med å påvirke valg av styre og drift av ESF! Registrer deg her

Salg av øvrige løypekort kommer vi tilbake til når løypene åpner, forhåpentligvis får vi en romjul som 2017/2018 sesongen da det kom nærmest en meter snø og vi kunne åpne tidlig i januar! 

Om du ikke har fått det med deg er det også snøscooterens dag i morgen 9 November. Dette blir selvsagt behørlig markert i Engerdal med arrangement på Østlandet Motorservice AS sitt nyåpnede verksted på Drevsjø! Dagen markeres også hos andre vi samarbeider med, så skal du ikke til Engerdal, stikk innom TBB i Trysil hvor det også bugner av gode tilbud denne dagen. 

ESF ønsker med dette alle en riktig god helg.



Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn