Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Årsmøter unnagjort

Nyheter

fredag 11. september 2020

Årsmøter unnagjort

Så var sommeren over!

Det har vært stille på oppdateringene fra ESF i sommer, etter nok en rekordsesong, mange dugnadstimer og fokus på revideringer av løyper avrundet vi våren med årsmøte i ESF. Styret tok gjenvalg og det er derfor begynt å bli god kontinuitet på styret i ESF som har hatt samme besetning siden 2018.

Godt er det også å ha med teamet med rodeansvarlige og løypemannskaper i ryggen, dette er selve ryggmargen i den dugnadsinnsatsen og arbeidet vi legger ned for å presentere Norges fineste scooterløyper! Forrige sesong hadde vi over 40 navn på listene over de som har preparert løyper i ESF regi! 

Deler av styret var i år representert på SKFR landsmøte i Gravberget siste helgen i August, hvor tema var alt fra skilting og drift av løyper til politisk vinkling for å få til gjennomslag i viktige saker som skuterklubbene jobber mot. Dette var en samling som gir samhold og pågangsmot til fortsatt å jobbe mot byråkratiet og endringer i motorferdselloven til det bedre.

Så nå bretter vi opp ermene, det står endringer i løypenettet i Engerdal på agendaen! For de som er ekstr interessert så vet de allerede nå at neste uke vil kommunestyret behandle saken! Klok av skade spretter vi ingen champagne enda, men vi har god trua på at dette "grævla" bra som en viss norsk fotballspiller i vinden så ofte avrunder med! Vi kommer tilbake med mer info rundt nye løyper på løpende bånd utover høsten.

PS: Og skulle du ønske å støtte arbeidet vårt og bli medlem eller støttemedlem, så setter vi stor pris på det! Følg linken for tegning av medlemskap og bli en del av felleskapet og stemmen sammen med oss og 43 andre klubber i Norge som er meldem av SKFR! Trykk på linken: Bli medlemDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn