Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Endelig nye løyper på plass i Engerdal!

Nyheter

mandag 23. november 2020

Endelig nye løyper på plass i Engerdal!

Endelig er nye løyper på plass i Engerdal!

Engedal kommune har over to år kjørt en prosess for å få på plass løyper til Sømådal og Elgå. Som vanlig i slike prosesser har det vært skjær i sjøen og forholdsvis tungrodd byråkrati for å få til dette. Klok av skade spretter ikke ESF champagnen riktig enda da saken er hos Fylkesmannen i Innlandet for gjennomgang av innkomne klager. Det positive er at Engerdal kommune har stått på og virkelig kjørt på med lokaldemokrati og selvstyre! Det blir spennende å se hvorvidt fylkesmanen "finner" noe å sette fingrene på! Forskriften er publisert og gjeldende i lovdata så i utgangspunktet vil dette medføre at vi snart får åpnet løyper til Sømådal og Elgå! 

Det må også på plass en avtale mellom Engerdal kommune og Engerdal Fjellstyre før løypene kan tas i bruk. Oss bekjent er ikke denne på plass og ergo får ikke vi som "ståpå ildsjel forening" og driftsoperatør lov til å klargjøre de nye løypene. Avtalen mellom ESF og Engerdal kommune går ut 15 desember og er ikke ny på plass innen den tid er vi spente på hvem som skal åpne nye løyper og drifte løypene kommende sesong! 

Sånn det var pessimismen, vi håper det meste løser seg! Vi må få rette en stor takk til de folkevalgte i Engerdal som sammen med ESF og lokalt næringsliv har stått på for å få til dette! Vi gleder oss som små barn til å få lov til å åpne nye løyper, gjøre i stand og presentere nye deler av Engerdal som enb flott vinterdestinasjon, både for de som kommer med og uten snøscooter! 

ESF er påskrudde og tilbake fra sommerdvalen og nyheter om løyper og sleivspark hit og dit kommer på løpende bånd i tiden som kommer! Nå ønsker vi oss mest av alt en avtale på plass, masse kulde og snø! 

Vi ses på sporet:)

PS: Link til løypeforskriften finner du under fanen Kart og forskriftDet er også lagt ut salg av medlemskontigneter og årskort for 2020/2021 med medlemskap, dette ligger her!Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn