Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Engerdal snøscooterforening er en ideell organisajon som utrettelig har jobbet aktivt for å få til et snøscootertilbud i kommunen. Vi er nå i mål med det. Men vi trenger fortsatt medlemsmassen sin oppslutning for å kunne drive videre med drift og videreutvikling av løypene. Støtt oss gjerne og bli medlem i foreningen. Din støtte vil være utlsagsgivende for videre engasjement og arbeid med nye løypestrekninger.

Arbeidet fremover blir å sørge for at kommunen ferdigstiller og åpner de løypene de har vedtatt. Vi jobber også sentralt sammen med SKFR som fremmer høringsinnspill til myndighetene for å få endret nasjonal forskrift. Ditt medlemskap i ESF støtter dermed direkte en større sak, til det beste for alle som ønsker at utmarka også kan brukes av snøscooter. I medlemsåret 2020/2021 hadde vi hele 192 medlemmer! Foreningen takker alle og enhver som betaler medlemskontingenten og sørger for scooterløyper også i årene som kommer.

Vi har på grunn av få giroer og mye adminstrasjon rundt dette valgt å kun kjør medlemskap via linken under. 

Du kan enkelt registrere deg her:

Bli medlem

Trenger du hjelp med kjøp av medlemskap, her har vi laget en beskrivelse av hvordan du gjør det. HJELP

Sist oppdatert 09.11.2023 kl. 08:14

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn