Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vi venter i spenning

Nyheter

fredag 23. november 2018

Vi venter i spenning

Snart vinter?

Det nærmer seg vinter og ny snøscootersesong! Og ja vi gleder oss stort i Engerdal over det. Med grovt sett 550 solgte løypekort forrige vinter, med 4 mil nye løyper i år og endret åpningstid, er vi mer enn klar for å ta dere i mot i flott Engerdalsnatur.

I disse dager pågår rydding, kvisting stubbehogging og klargjøring av løyper, og vi er helt avhengig av hjelp i arbeidet for å komme i mål! Så sett allerede nå av neste helg, lørdag 1 og 2 desember, til å være med å rydde de siste strekningene. Er vi nok folk skal dette gå bra. Styret kommer til å organisere opp dugnaden og kommer tilbake med konkrete oppmøtesteder og klokkeslett. Vi satser på å være ute med så mye som 3 forskjellige puljer om vi er nok folk, mulig vi da blir ferdig på en dag. 

Samtidig vil vi benytte anledningen til de som sitter og venter; det er nå kun igjen en dryg måned på å sikre seg medlemskap i Engerdal scooterforening for 2018, inkludert årskort til en god pris.

Ønsker du ikke å kjøpe årskort, eller være fullverdig medlem? følg linken uansett vi trenger både støttemedlemmer og ordinære medlemmer for å stå sterke i arbeidet med å tilrettelegge scooterløyper i Engerdal. 

Kjøp medlemskap her

Ordinære løypekort legges ut på nett ved juletider, og kommer ut i butikker i romjula!

Med det ønsker vi alle en riktig god helg!Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn