Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vi åpner!!

Nyheter

torsdag 17. januar 2019

Vi åpner!!

Endelig! 

Engerdal kommune har i dag befart deler av løypenettet vårt for åpning! Det betyr at vi åpner løyper førstkommende fredag, altså 18.1.2019! Det er lite snø, men enda godt å endelig få åpnet for sesongen.

Vi vil henstille alle om å kjøre forsiktig, det er veldig lite snø på noen steder og ikke i nærheten av den standarden på løypa vi kunne skilte med allerede fra dag en i fjor! 

Under fanen løypenett finner man informasjon og kart om hvilke løyper som er stengt. 

Det åpnes løype i Vest fra Snerta, i Sør fra Engerdal, i Nord fra Drevsjø Camping. Løypene henger sammen så vi får åpnet en ganske stor andel av løypenettet allerede nå. Løypa over til Sverige er også åpen fra Drevsjø.

Sett dere godt inn i hvilke løyper som er oppe og hvilke som er stengt, og respekter all skilting om stengte løyper. De løypene som er stengt er merket med skilt og veistikker. Til tross for at det er spor der, ikke kjør på disse da dette er spor til Løypemannskap. I verste fall medfører overtredelse anmeldelse!

Med det ønsker ESF alle god tur i nypreparerte løyper, sesongen 2019 er i gang!Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn