Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Værvarsel

Nyheter

lørdag 8. februar 2020

Værvarsel

Obs Obs!

I dag har vi fått tilbakemeldinger om heftig vær i fjellet, og i morgen Søndag 9.2.2020 er det spådd enda verre. Vi ber om at de som skal ut i morgen tar sine forholdsregler og kanskje unngår Kvitvola i morgen. Alternativt kjører sakte, flere i følge og viser aktsomhet.

Forøvrig går det også mye i revididering av løyper for ESF om dagen. Sist onsdag fikk styreleder Kristian Hanssen og styremedlem Ståle Sømåen en halvtime til å redegjøre for dagens status i Engerdal, samt presentere forslag til konkrete endringer på eksisterende traseer og nye løyper til Sømådal og Elgå! En kjempeanledning for å fremsnakke det ESF driver med og konkretisere traseer og ønskede endringer i kommunal forskrift ovenfor politikerne i Engerdal. Vi håper og tror at politikerne tar dette med seg og at vi i felleskap nå får fremmet løypeforslag og en forskrift som alle kan leve med, vi har trua!Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn