Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Tusen takk for i år

Nyheter

torsdag 20. april 2023

Tusen takk for i år

Takk for en fantastisk sesong!

Og med det går sesongen i Engerdal i sommerdvale! En fantastisk sesong for løypene i Engerdal går mot slutten og alle involverte sørger for en siste innspurt før vi pakker bort scooteren. Det er fortsatt noe nedrigg på løypene som gjenstår, stikk som skal plukkes ned og sjekk av gapahuker og bruer og klopper.

Og for en sesong det har vært, ikke rekord på løypene i antall besøkende. Men en rekord-fin vinter i form av snømengde, trafikk på løypene, blide mennesker og respektfull bruk av løypene godt innenfor regelverket! Det norske folk har skjønt det og er eksemplariske i bruk av løypenettet til rekreasjonskjøring. Dette skal alle og enhver har sin takk for, det styrker snøscootersaken, sambruket og mottoet - Snøscooter er også friluftsliv!

ESF går i operativ dvale, men noen gjenstående møter med kommunen skal tas unna. Sesongen skal evalueres og vi skal i felleskap stake ut en plan for å endelig realisere drømmen om Rødalsløypa. Dette har det vært jobbet med i flere år og vi ser nå gode muligheter for å realisere dette!

I Rendalen har det også blitt scooterløype inntil kommunegrensen til Engedal. Det gjenstår kun noen kilometer ned til Snerta så kan vi endelig forene første interkommunale påkobling i Nord-Østerdalen! Dette har spesielt Rendalen jobbet for, og vi sammen med Engerdal kommune støtter dette fullt ut. Summen av dette vil gi det hele ett skikkelig løft hva gjelder muligheter, turisme, tilflytting og videre næringsutvikling!  

Så selv om snøen smelter stopper ikke arbeidet med å skape Norges beste snøcooterløyper opp, vi ses igjen på løypa! Og følg oss på hjemmesiden og facebook for oppdateringer om status underveis.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn