Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Takk for i år!

Nyheter

tirsdag 20. april 2021Og med det var sesongen 2020-2021 over.
Med åpning av løyper 23 januar ble ikke dette den lengste sesongen, værmessig har det vært en superutfordrende sesong😅 Men til tross for dette er det magisk igjen å avslutte med brask og bram! Vi fikk åpnet opp igjen noen løyper etter midlværet, solgte masse løypekort siste helgen og stod løpet ut i år også🙌 Løypenett fra Hylleråsen til Elgå ble også en realitet denne vinteren👏 I dag er det bare å ta av seg hatten for de frivillige som står på i ESF, alle løypemannskap og styret som allerede planlegger for ny sesong, de som er ute i vær og vind til alle døgnets tider for å serve noen av Norges fineste scooterløyper, om det finnes 🇳🇴
Takk for støtten, tillitten og alle brukerne som denne vinteren har vært eksemplariske i løypene! Det er dette det handler om, bevise at dette er næring for en liten kommune i utkanten, at reiselivet kan vokse og sikre arbeidsplasser, at butikkene og bygda opplever økt trafikk i ei tid som ellers kan være stille! Vi ses igjen når det igjen går mot kaldere tider og snøen laver ned igjen! Inntil da kan vi varmt anbefale Engerdal som yndet feriemål for sommeren 2021!
Med det avslutter vi med at vi solgte 1158 løypekort denne vinteren, det er mega vekst og rekord, igjen🙌🤩🥳Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn