Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Takk for i år!

Nyheter

mandag 20. april 2020

Takk for i år!

Og med det var sesongen 2019/2020 over!
Enda en vel gjennomført sesong, med nok en ny rekord i antall besøkende. Dette til tross for at det virkelig dabbet av i mars/april i år mot foregående år. Vi har ikke samlet alle statistikker enda, men vi solgte nok 60-70 % færre dagskort mot slutten av sesongen enn fjoråret pga Covid19.
 
Det har vært særdeles spennende og drifte ESF denne sesongen, spesielt fordi det er revidering av løypenettet på gang. ESF føler at vi nå sammen med kommunen har fått laget et så godt forslag til nye løyper som mulig, vi er spente på revideringen og kommer til å oppdatere dere alle på utfallet av høring og nye løyper som etterhvert kommer på plass. Det er spesielt gledelig å få høre at vi blir hørt og tatt seriøst. På under 1 år har vi vært inne hos både Fjellstyret om grunneier i møter og 2 ganger i formannskapet å redegjort for vårt arbeid.
 
Det høstes også stor skryt for kvaliteten på løypenettet, skilting, tilrettelegging og et næringsliv som er imøtekommende ovenfor gjester! Så dette har vi trua på!
 
Avslutningsvis vil vi igjen få sende en stor takk til alle de som deltar på dugnaden, løypekjørere, styret, rodeansvarlige og alle andre som på sin måte bidrar til å løfte produktet snøscooterløyper i Engerdal! Vi har lagt oss på et nivå vi tenker å stå innenfor også i årene som kommer, og vi sier som næringssjefen i Engerdal sa det; - Welcome again to the #snowmobile #capital #of #Norway👌 2020/2021❗️🤝😄
 
TAKK for i år🙏


Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn