Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Stengte løyper og slutt på sesongen

Nyheter

mandag 22. april 2024

Stengte løyper og slutt på sesongen

Da var sesongen over.

Det går mot vår og enda en sesong er over. En fantastisk lang sesong med åpne løyper siden 26 november! 

Vi må rette en stor takk til alle brukere av løypenettet i kommunen, for noen fantastiske ambassadører dere er for bruk av skuterløyper i Norge. Vi har opplevd veldig få avvik denne sesongen med kjøring utenfor løypene, parallell kjøring og forsøpling. Dette er kjempeviktig å ta med seg videre, og gir alle som fortsatt ikke ser på scooterløyper som en del av turistnæringen enda færre argumenter å stille med! 

Takk til alle våre løypemannskaper, oppimot 50 stk som bidrar dag og natt for å serve Norges råeste snøscootertilbud! Uten disse ingen løyper og ikke noe tilbud, hatten av!

For de aller ivrigste er det fortsatt ca 20 km med løyper oppe i Rødalen, da må man ta bil og henger opp til Gammelstra og parkere der. Veien opp er privat og bommet (betalingsløsning), man kjører inn i Hylleråsen og følger veien mot Gammelsetra / Lillerøåsen. Det er nok av snø, men begynner å bli litt åpne vann og bekker. Så vær forsiktig om du skal på tur! 

Løypa her er oppe til og med 30 april.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn