Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Status løyper i påsken

Nyheter

fredag 26. mars 2021

Status løyper i påsken

Våren er her, dessverre også i Engerdal! 

Denne vinteren har vært så spesiell på alle plan, med nye regler ift covid 19 å forholde seg til fra uke til uke. Lite snø, sprengkaldt og så vår uten påfyll med snø. Dette tærer på, også i Engerdal.

Men fortvil ikke vi har mange løyper oppe fortsatt. Og vi har som mål å åpne noen av de stengte løypene, men pga. snøgrunnlaget må disse få stå i helgen. Det er spådd regn, og regn på denne snøen og oppvirvling med snøscooter bidrar kun til at løypa går i oppløsning og må stenge. 

Det var planlagt en Covid-19 vennlig utgave av snøspruten, dette utgår da nye retningslinjer ikke tillater arrangementer med mer enn 50 personer utendørs.

Status på løyper er som følger, og vi gjentar, stengte løyper er merket. Der må det snus eller man må legge turen ett annet sted på løypenettet. Vi kan nevne at løype 12 holder seg veldig bra og kan benyttes, sørover i fjellet er det bra med snø så Snerta- Veundåsen og det som utgjør løype 2 er gode alternativer. Vi åpner også løype 13b til helgen og holder åpent så lenge føret holder. Dette er primært ei rundløype / fiskeløype i Sømåkvolvet. Utfart må skje fra Sømådalen da løype 13 er stengt fra Gløtberget og nordover.

Løype 4, 9, 9a,9b og rødskravert løype 10 er stengt. Holdes stengt til ny beskjed blir gitt, men vi håper å kunne åpne denne løypa til uken igjen.

Løype 6 til Sverige stengt for sesongen.

Løype 12c er ikke godkjent av grunneier.

Løype 13 er stengt ut sesongen! Dette betyr at Elgå / Sømådalen ikke henger sammen med resten av løypenettet. Det er for store områder uten snø på strekningen så vi må dessverre stenge denne løypa.

NB: Løype 14 er nå også stengt Så ikke mulig med utreise fra / Til Elgå!

Info om parkering finner dere på fanen - Kart og informasjon eller her

Vi kan dessverre ikke gi noen garantier for hvor lenge dette går, oppdatering av løyper kommer på hjemmesiden her og på facebook hele påsken da det er endringer.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn