Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Status løyper i Engerdal

Nyheter

fredag 12. april 2024

Status løyper i Engerdal

Status på løyper i Engerdal

Engerdal har fortsatt oppe samtlige løyper i kommunen🤩 Som en av få scooterløyper i Innlandet har vi åpent alt av løyper. Men været er i konstant endring og det er viktig å følge med på føreforhold og spesielt issmelting ved bekker og vann.

Vi har måtte stenge deler av løypa fra Risbakken og nordover grunnet flom og åpen bekk. Kommer men fra Drevsjø og sørover er det også stengt den veien. Dette er merket på bildet og oppdatert i vår kart tjeneste.
❗️Det er derfor ikke lenger mulig å kjøre rundløypa sammenhengende⛔️

❗️NY info: Elva Sømåa har begynt og åpne seg nord i Sømådalen og løypa stenges der nå. Dermed er Elgå -Sømådalen forbindelsen dessverre brutt⛔️

❗️Det er også merket opp og stikket opp ved nedkjøring på Engersjøen fra Hylleråsen der det er åpent vann ved land, følg stikking og senk farten i området.

❗️På de store sjøene er det nå blitt en del vann på isen og all snø er borte så det er både glatt og lite kjøling utover vannet.

❗️Vis hensyn med ferdsel på og ved vann på våren.

Løypene kommer til å være preparert til helgen, men grunnet varmt vær stopper ESF preparering av løypene denne uken. Vi har oppe hele løypenettet til og med lørdag 20.4.24, på samtlige løyper så fremt det holder seg. Etter den 20 april er løypene 16, 16a, 16b og 17 åpen for kjøring fram til 30. april. Det betyr at man må ta scooter på henger opp til gammelsetra for å kjøre scooter, man kommer seg via der inn på svensk side.

Følg med fremover fra dag til dag da status på løyper nå legges ut løpende! Velkommen til Engerdal for vårens siste scooter eventyr.

God Tur😀Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn