Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Status løypeåpning

Nyheter

torsdag 13. januar 2022

Status løypeåpning

Venter du også på åpne løyper?  

 
Ja det gjør vi også... Men det er bare å innse at Gyda og mangel på snø setter en solid stopper for det😞😞 Det er heller ingen større snøfall i sikte på værmeldingen. Så alle må bare smøre seg med tålmodighet å vente på snø i store mengder
 
Men fortvil ikke, ESF løypemannskaper og frivillige gjør det de kan for å klargjøre så mye som mulig. 
 
I Lerådalen settes det opp dugnad, som bildet viser så er reisverket på plass så det mangler vegger, tak og snekring av benker. Denne gapahuken er finansiert gjennom spleisen vi satte opp i fjor, så en stor takk til alle som bidro med å støtte oss der. En stor takk også til Risbakken Sag som har bidratt med lokale råvarer i form av materialer. Jobben er ikke ferdig og det planlegges ny innsats i helgen for å prøve å ferdigstille! Har du lyst å bidra? Ta gjerne direkte kontakt med Roy Hattrem så ordner det seg, desto flere, desto fortere ferdig!  🌨🌨🌨

På drevsjø jobbes det også, her forsvant brua med isen i vår og ble liggende 100 meter lenger ned etter isgangen. I sommer skrudde vi av alle bordene som lå under vann, og denne uken ble resten hevet fra isen og bygges nå opp igjen, men enda høyere for å unngå at det samme skal skje igjen.

Vi minner også om at du kan melde deg inn som medlem samt løse årskort allerede nå i påvente av snø og skuterføre! Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn