Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Spleis til støtte for ESF!

Nyheter

torsdag 26. november 2020I Engerdal er det en iherdig dugnadsinnsats for å lage en komplett opplevelse i løypenettet våres. I høst har ESF søkt kommunen og grunneier Engerdal kommuneskoger om muligheten til å sette opp to gapahuker i tilknytning til løypenettet. Dette har blitt innvilget👏👏 På Volskaftet kommer det en åpen gapahuk ila vinteren, og i Lerådalen som mest sannsynlig er det stedet i løypenettet hvor flest samles av og til for å nyte vårsola ønsker ESF å sette opp en tett lavvo. Dette koster penger og søknader om midler fra offentlige midler og stiftelser er sendt, men av en eller annen grunn er det vanskelig for mange å støtte et slikt tiltak siden snøscooteraktivitet visstnok ikke er friluftsliv🤦‍♂️ ESF har derfor opprettet en spleis hvor midlene utelukkende går til disse prosjektene, vi håper at mange synes dette er et godt tiltak og vil støtte opp om dette slik at vi kan realisere det! Slike investeringer går utenom driftsbudsjettet vårt og der er det uansett mer enn nok å bruke penger på fremover med tilrettelegging og investeringer i nye løyper😎 Vi håper at så mange som mulig ønsker å støtte prosjektet og legger her ut linken til spleisen vi har opprettet. Bilde er for øvrig hentet fra friluftsgudstjenesten fra 2019, et fantastisk arrangement stelt i stand av presten over alle prester og bauta Svein Olav!
Dagens oppfordring, gi en donasjon til et veldig godt prosjekt👏👏 Dette prosjektet gagner alle året rundt og ikke bare snøscooterfolket.
Bildet kan inneholde: en eller flere personer, folk som står, tre, forsamling, utendørs og natur


Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn