Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Snøskuterløyper og ringvirkninger

Nyheter

torsdag 14. mars 2019

Snøskuterløyper og ringvirkninger

Skuterløyper i Engerdal i musikkvideo!

Engerdal kommune jobber om dagen med forslag til nye scooterløyper i Engerdal! ESF er som vanlig godt engasjert i saken med meninger og forslag, om vi blir hørt er en annen historie! Men vi skal dra frem ett par artikler fremover her nå for å sette søkelyset på hvilke ringvirkninger scooterløyper i Engerdal gir!

Først ut er nyheten om at den kjente (eller for oss ukjente) Born Trappy fra England, ut av det blå ringte ESF via en promotør!

-"Hei er det dere som driver med skooterløyper? Jeg vil komme opp å skyte video hos dere, har dere snøscooter?" Omtrent sånn var første samtalen med promotøren til artisten.

Vi fulgte opp med imøtekommenhet og etter beste evne hjalp vi en lokal aktør få en avtale på plass med artisten! Så torsdag 7. mars kom det fire briter til Engerdal og spilte inn musikkvideo i skuterløypene våre! 

At vi ses til og med utenfor Norges grenser er jo bare helt vilt! En annen ting som man skal ta med seg i slike sammenhenger er at ryktet går! Gutta var fornøyde og muligheten for at andre kan følge etter er stor! Så med mer tilrettelegging fra kommunenen i form av konkrete rammebetingelser (les prøveprosjekt) så er vi sikre på at man kan skape og sikre arbeidsplasser i Engerdal kommune. 

En ting er sikkert slike gutter som på bildet vet å betale for seg! Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn