Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Siste helga for sesongen.

Nyheter

torsdag 12. april 2018

Siste helga for sesongen.

Siste helga for sesongen er et faktum.

Da var siste helga for sesongen et faktum. Snøen holder seg fortsatt bra i Engerdal, og vi klarer å holde alle løyper oppe til vi stenger fredag 20.4 kl 18.00. 

Det har vært en fantastisk oppstartsesong for snøscooterløyper i Engerdal. Nå bretter vi opp ermene og gyver løs på planarbeidet med flere løyper til neste sesong. Styret i foreningen har hatt møte med saksbehandlerne i kommunen og det kommer sigende en høringsrunde på utvidelse av løypenettet. Dette er deler av løypenettet vedtatt av Engerdal kommune i 2016, men som fylkesmannen satte en stopper for.

Det er spådd ett fantastisk vær siste helga vi har oppe, så ingen grunn til å sitte inne nå i helga. Fisken lurer under isen og sola steker i fjellet, så her er det alle muligheter for en vellykket tur. I tillegg kan vi melde om at det skjer mye langs løypenettet vårt i helga. 

Handelstanden i Engerdal arrangerer torgdag lørdag, med kaffeservering, kaker, grillpølser og saft. Her blir det underholdning av trekkspillklubben, med mulighet for skuterpols. I tillegg til dette vil det være boder og mye liv og røre. Arrangementet går fra kl 11-14. Fra kl 14-17 vil det være mulighet for å kjøpe middag i samfunnsshuset som ligger like ved siden av statoil. Tilførselsløypa går helt frem, men merk at det ved statoil nå er helt bart, så skal du ikke tanke kan det være lurt å parkere på løypeskuldra eller jordet før veien.

Som om ikke det var nok så arrangeres det enkel skutertreff i Snerta ved skytebanen (parkeringen). Har du startet dagen med kaffe på torget er det bare å slenge seg på skuteren å kjøre de 19km det er over flotte Kvitvola og Veundåsen ned til Snerta. Der er det salg av kaffe, grillmat og god stemning i vårsola fra kl 11-15. 

Vi avslutter med et fantastisk bilde fra en som har vært å se i løypa hele vinter, dog har vedkommende gått på ski og ser virkelig ut til å sette pris på at det også er mulig i skuterløypa. Ser man signaturen er dette kanskje ikke en helt ukjent fotograf for noen? Uansett tusen takk for blinkskuddet.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn