Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Scootertur til helgen?

Nyheter

onsdag 16. mars 2022

Scootertur til helgen?

Scootertur i Engerdal?

Det er skikkelig vårvær om dagen. Som bildet viser er det faktisk en reell fare for at vi må stenge deler av løypene før påske om vi ikke får snø av betydning i fjellet snart. Løypene står seg godt, men som bildet viser er det ikke mye å gå på i fjellet sør i Engerdal. 

I skogen er det bedre og vi har kjempeforhold på løypene, det er kjempevær og alt ligger tilrette for opplevelser i Engerdal for den som ønsker seg en scootertur. 

Skuterleie booker du hos SMScooterutleie om du ikke har egen scooter. 

Vi minner også alle om at bruk av gapahuker og rasting langs løypa er fine opplevelser nå utover våren. Husk bare å raste maksimalt 30 meter med scooteren ut fra løypa og ta med søppel og eiendeler hjem. Vi vil skryte av brukerne av løypenettet denne vinteren, det har vært særdeles få spor utenfor løypene, og søppel finner vi også lite av. Dette er kjempebra og en viktig premiss for å opprettholde tilbudet og faktisk engang for alle vise at scooter er og blir en del av norsk friluftsliv! 

Husk å løse løypekort og les dere opp på regelverket, løypekort kan du løse her

https://www.superinvite.no/#/invitation/8e7991af8afa942dc572950e01177da5Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn