Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Påskestemning

Nyheter

torsdag 18. april 2019

Påskestemning

Det er påske med vårfornemmelse!

Løypene våre holder seg til tross for det vanvittige været som er, varmt både dag og natt med innslag av vind tærer på... Det er også en vanvittig trafikk og velidg hyggelig å se at så mange er ute med snøscooter! 

Våre løypemannskaper gjør sin siste innsats i disse dager til tross for at løypa er oppe til mandag må også de få ta påske etter en lang sesong. Som dere kanskje vil merke så plukkes det nok ned noe stikk allerede fredag og lørdag. Mens skilt vil stå i det lengste. 

NB: Vi har ikke lenger farbar rundløype! 

Dessverre er løypa om Sørsjøtjønna ikke lenger farbar pga. isforholdene vi har skrevet om tidligere. Det ble derfor i dag torsdag befart og stengt løypa ved Jotholla veien og ved Drevsjø Camping, krysset i skogen. De som kommer fra Drevsjø camping eller Femundsenden må heretter kjøre vestover på løypa retning Galten, mens de fra Drevsjø må kjøre sørover mot Engerdal. Det er deler av løype 8 som nå er stengt.

Vi tar også med ett par bilder fra de fantastiske løypemannskapene våre som står på, " til the bitter end".

Takk skal dere ha!Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn