Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Påsken er i anmarsj!

Nyheter

torsdag 30. mars 2023

Påsken er i anmarsj!

Begynner påskestemningen å sige på?
I Engerdal begynner det i alle fall virkelig å bli klart på løypene til påske🐣🐣 Løypene ligger klare, fisken er under isen, skiløyper er kjørt opp og det ligger til rette for å utforske Norges råeste snøscooterløyper for de som ikke har prøvd det💯

Førstkommende lørdag 1 april blir det aktivitetsdag i regi av NMK Engerdal rett ved scooterløypene. Sjekk ut deres Facebookside for ytterligere info! Her blir det aktiviteter og muligheter til å prøve scootere fra både Trysil Bilberging AS og Østlandet Motor Service AS.

Søndag 2 april er det den tradisjonelle påskegudstjenesten i Lerådalen. Ett arrangement som de siste årene har dratt veldig mange besøkende til utradisjonell påskegudstjeneste i scooterløypa i Engerdal Dett er i regi av Engerdal Kirke.

Har du ikke scooter, men ønsker tur på løypa så er det ikke noe problem. Scooter kan leies i engerdal hos SMScooterutleie og hos Trysil Bilberging AS.

Løypekort løses som vanlig på våre hjemmesider. Møter du noen snille løypemannskaper i påsken som vil sjekke løypekort så stopp og vis oblat/kvittering til disse😀

Og til slutt, husk å bruke bredden◀️▶️ på løypene, hold til høyre som på vei, da varer løypene lengre og sporet blir betydelig bedre å kjøre på for deg selv og alle som kommer etter deg👍👍Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn