Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Påskeferie og status løyper

Nyheter

mandag 29. mars 2021

Påskeferie og status løyper

Det er mildt! 

Det nærmer seg påske og stor utfart i Engerdal. Hva som skjer med løypene er det nå helt og holdent været som styrer. Vi hadde et mål å kunne åpne løype 4, 9 og 10 så rundløypa kunne være oppe i påsken, det lar seg dessverre ikke gjøre. Det går uten tvil mot slutten på sesongen. I lavlandet har vi sluttet å preparere løypene. Den snøen som er nå må vi bare kjøre på. Vi kommer til å måke på snø om det blir helt nødvendig og på plasser hvor det vil hjelpe.

Vedlagte kart viser hvilke løyper som er oppe nå. Vi kommer til å oppdatere daglig med statuser når dette endrer seg. 

Det vi kan si er at løype 14 vil stenge igjen når det blir for varmt, så skal du fra Sømådal til Elgå eller Elgå til Sømådal så bør det skje i morgen tirsdag, da det fort kan ende med at løype der igjen stenger. Over Femund er det 15 km så når snøen blir borte fra isen er kjølingen borte og sleider som går varme og varmgang er en reell utfordring. 

Eller må alle vise aktsomhet i form av å kjøre sakte, det er steiner og stubber her og der som kan være skumle om farten er for stor. 

Med det ønsker vi alle en god mandag og håper på minusgrader og gjerne noen snøfnugg.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn