Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Oppdatering

Nyheter

onsdag 3. februar 2021Da har løypene i Engerdal vært opp i to uker🙌 Fantastisk vær har vi hatt, dog kaldt og lite påfyll med snø. I tillegg til storinnrykk på løypenettet setter dette selvsagt spor i løypene, vi har begge helgene nå slitt med humpete løype som rett og slett skyldes at snøen ikke har fått satt seg enda. Dette kulminerte i helgen da løypene fikk seg en skikkelig trøkk! Likevel er dette godt for noe, snøen presses mer og mer sammen nå når vi får jobbet med den😀 Legger ved bilder fra denne uken som igjen viser at vårt engasjement for Norges beste løyper står ved lag! Alle kuler og humpete løyper er rettet ut og slettet i god tid før helgen, så nå kan dette stå å godtgjøre seg😀👍
 
Vi må likevel rette en sterk pekefinger mot alle de som tror at fordi løypa er humpete er det bare å kjøre ved siden av. På flere av de vedlagte bildene her vises parallellkjøring som er ulovlig, samt kutting av svinger som er ulovlig! ALLE skal kjøre på løypa, uansett hvor humpete løypa har blitt må folk holde seg der. Det er et skjørt skille mellom positivitet og aksept for snøscooter, og negativ omtale🙁 Det er videre spesielt i år at vi har mange løssnø maskiner på løypa, disse har 55-70 mm kammer og brukes tommelen feil bidrar dette til at løypa blir humpete. Så vi henstiller alle om å kjøre aktsomt, unngå å spinne i vei og hold jevn fart. Bruk også HELE bredden på løypa, og som på vei hold til høyre! På fjellet skal det ikke kjøres på begge sider av stikkene, men kun på den ene siden der løypa ligger! Klarer vi ikke få folk til å respektere dette er det fort gjort at løypene stenger for en kortere eller lengre periode, og akkurat det ønsker vi å unngå! Spesielt nå når vi er i innspurten til å åpne ytterligere 5 mil med løype fra Gløtberget via Sømådal og til Elgå! 👍👍👍 Går alt etter planen åpner vi førstkommende helg! Følg med på informasjon om åpne løyper på hjemmesiden.
Stuegulv slik vi er kjent for!
Endelig har vi fått rettet kuleløypa i høyspenten!
Dette var bare ei grøft, men nå er den fin og slett. For de som lurer, løypa er på høyresiden av stikkene på bildet og det er der vi skla holde oss!
Parallellkjøring og kutting av sving, dette er ikke bra og vi spør, er det bevist sabotasje?


Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn