Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Nyhetsspalte på vårparten

Nyheter

tirsdag 5. juni 2018

Nyhetsspalte på vårparten

Smånytt:

Første driftssesongen med snøscooterløyper i Engerdal er unnagjort. ESF solgte første driftsår smått utrolige 578 løypekort! Tilbakemeldingene er jevnt over gode, og både lokale politikere, SNO og styret i ESF er godt fornøyd med den første sesongen. Det er på ingen måte noen hvilepute for oss, og vi er allerede i gang med forberedelser for neste sesong. Føst ut er høringsfristen i forbindelse med ny forskrift for kommunen, satt til 27. juni. Årsmøte ble avholdt 29 april, og det ble i den forbindelse valgt inn to nye i styret. Dette er Johan Gjessing, gårdbruker på Småsjøvolden og Roy Hattrem en meget ivrig og engasjert rode ansvarlig forrige vinter i Engerdal, som til daglig jobber som formann hos Germundshaug Anlegg. I tillegg har styret sitt fulle styr med GDPR som vil påvirke salg av løypekort og hjemmesidene våre fremover. Her må det dokumenteres!

I løpet av uka kommer de som var medlem i fjor til å få tilsendt ny link med kontingent for 2018! Vi håper på fortsatt bred støtte blant våre medlemmer. Og til syvende og sist er det grasrota i enhver forening som gjør at noen av oss står på og jobber videre for saken! Det at vi har mange med oss inspirer oss til å gjøre dette også videre fremover.

Sponsor:

Anne Lises trafikkskole har benyttet løypenettet i vinter til opplæring av nye snøscooterkjørere. Hun har jevnlig vært å se i sporet og har flere ganger vært i kontakt med styret og gitt oss lovord om løypene i Engerdal. Hun overrakset oss veldig da hun møtte opp på åpen dag hos Østlandet Motorservice AS på Drevsjø og overrekte oss en gavesjekk på kr 3000 til drift og utvikling av hjemmeside/facebookside.

Vi tok oss tid til å spørre Anne Lise om hvordan hun har opplevd det å endelig få kjøre snøscooter på norsk jord?

- I mange år har jeg gledet meg over snøscooterkjøring i Svergie, i vinter klarte endelig dere å få igang løyper fra Drevsjø. Jeg kjenner mange av de som i årevis har jobbet iherdig for å få igang løyper, dere har mange ildsjeler i bakgrunnen av disse løypene. I vinter var jeg så heldig å bli invitert til Risbakken for å holde kurs. Dette samarbeidet fungerte utrolig bra og vi kunne benytte oss av de ny flotte løypene som slynger seg rundt i kommunen. Det var gørr artig å ferdes rundt i kommunen, vi møtte ikke annet enn blide og engasjerte mennesker. Lykke til videre med jobbing og utviklingen, avslutter Anne Lise.

På bildet ser vi Anne Lise flankert av styremedlemmene Tore Omang og Ståle Sømåen! Vi takker igjen Anne Lise for samarbeidet i vinter og satser på at vi ses igjen til vinteren.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn