Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Nye muligheter i Engerdal

Nyheter

torsdag 4. april 2024

Nye muligheter i Engerdal

Det nærmer seg helg🌤 Løypene i Engerdal får påfyll av snø og samtlige løyper ligger klare, nypreparert og klare for innrykk.

Vi har åpent på samtlige løyper til og med lørdag 20 april, søndag 21 april er mange løyper stengt. Annonsering av dette skjer på våre hjemmesider. Sør i kommunen holder løypene åpent til 30 april.

Det kommer inn meldinger fra våre løype mannskaper om at løypene er preparert opp igjen etter påskeutfarten og mildværet🙌 Vi vil også minne om at man benytter hele løypa, hold godt til høyre på løypene når du kjører så sparer vi sporet og holder bedre standard. Vi minner også om at det er forbud mot parallell kjøring og kutting av svinger, det er på løypa det skal kjøres🙂 Jevnt over er dette veldig bra i Engerdal, men vi så tendenser til noe avvik på dette i påsken! Rasting skal også skje innenfor 30 meter fra løypa, det er ikke greit å kjøre lengre ut for å raste, da må man gå den siste biten. Løypa er godt belagt med gapahuker og rasteplasser langs løypa, benytt disse og forlat de slik du fant de når du kom.

Vi ønsker alle en god tur ut på løypene☺️Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn