Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ny helg og nye løyper åpner!

Nyheter

fredag 12. januar 2018

Ny helg og nye løyper åpner!

Løypemannskaper i Hylleråsen har sørget for at vi kan åpne løypa fra Anne på Landet i sør og videre nordover. Parkering i Hylleråsen er ved samfunnshuset Åsvang. Vi minner om at kjøring i tettbebygde strøk har fartsgrense 20 km/h. Spesielt gjelder dette på et sted som Hylleråsen hvor det er hus helt inn til løypa. 

Styret har valgt å fortsatt holde stengt til Sverige i en uke til. Det mangler informasjonstavler både på norsk og svensk side som kommer opp før neste helg. Dette er helt avgjørende for å nå ut med informasjon til alle som kommer krysser grensa. 

Isfiskeløypa mangler også skilting og en endelig preparering så denne åpner også neste helg.

Denne uken har det vært kaldt, helt ned til -30 grader. Løypene har derfor satt seg godt og innbyr alle til en flott helg på scooteren. Det er også meldt noe mildere vær ,så her er det ingen grunn til å sitte inne.

Bildet er hentet fra facebook og viser fornøyde scooterturister i egen kommune fra åpningshelgen. Fotografen er Ove Brennodden.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn