Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ny helg nye muligheter

Nyheter

fredag 19. mars 2021

Ny helg nye muligheter

Status åpne løyper! 

Det er igjen helg og om en uke starter for mange påskeferien. Stort trykk på løypenettet og vårvær er ingen god kombinasjon. Vi har derfor besluttet at løype 4 igjen må stenge, etter flere forsøk på å holde den oppe er det nå stopp på løypa. Vi skal gjøre hva vi kan for å åpne opp igjen til påsken, men slik det ser ut nå er det usikkert om det er mulig.

Løype 6 til Sverige holder fortsatt stengt iht grensepassering. 

Løype 12c er ikke godkjent av grunneier og er stengt. 

Løype 13 og 13b holder stengt som vist på kartet. Søndag vil det være dugnad for å hogge ferdig løype 13b og klargjøre løypa til påske. Med mindre det skulle bli full vår vil løype 13 og 13b i sin helhet åpnes til neste helg og trafikk i påsken. Med en beslutning om å holde den delen stengt så berger vi snø og forhold der også i påsken. 

Skjærtorsdag arrangeres snøspruten. Mer info om årets rebusløp kommer etter hvert her og på våre hjemmesider. Arrangør er EMHK og ESF. Vi gleder oss. 

Avslutningsvis vil vi minne om at i området Galten, Risbakken, Kvitvola har det vært militærøvelse med snøscoooter (løype 3, 5, 9) Her vil det være en del snøscooterspor utenfor løypa. Dette er ikke en invitasjon til å kjøre utenfor sporet, respekter dette og kjør på løypa til tross for at det er spor utenfor. Hold imidlertid bredden og bruk redusert fart som et virkemiddel for å bevare løypene helt gjennom påsken. God tur! Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn