Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Mye trafikk i løypene

Nyheter

mandag 25. februar 2019

Mye trafikk i løypene

Fantastisk vær og føreforhold

Det er veldig artig å se at scooterløypene i Engerdal brukes om dagen. Hver helg og i forbindelse med vinterferie forrige uke har det vært mye folk utpå. Temperaturer og vær som minner om rene påskestemingen har vært med på å fremme turlysten ytterligere! 

Men med mangfoldige plussgrader og fravær av påfyll i form av snø går dette ut over løypene våre. Løypemannskapene våre er ute å gjør sitt beste, men oppimot 10 plussgrader på dagtid og sol med tilhørende minusgrader om natta gjør prepareringen om dagen noe utfordrende. Vi må derfor trekke frem dette bildet igjen, vær så snill å benytt hele bredden på løypa så opprettholdes kvaliteten på løypa vår. 

Det kan også meldes om at det stadig kommer nye tilbud langs løypa, på Sølenstua er det to serveringsteder som gjerne ønsker besøk. Sølenstua Camping har stekt hamburgere og servert mangfoldige sultne mager den siste tiden. Noe mer anonymt har det vært med skilting på motsatt side hos Sølenstua Kafeteria. Det vil bli preparert opp og skiltet inn spor også der på baksiden av kafeteriaen, dermed vil det være mulighet for en stopp også der for de som ønsker det. 

På Gnollsetra (setra før du kjører ned til Heggeriset) har vi fått melding om deilige vafler og kaffeservering i regi av Kvesetra! Enda et flott tilbud langs løypa vår.

Det meldes også om fine løyper opp til Krokåtsjøen og Krokåtsjøtjønna hvor fisken i helga var bitevillig. Det er en del overvann begge steder, men i løypa er det trygt og fint å kjøre på begge vann pr i dag. Krokåtsjøbua kan leies av FJFF så kontaktes de kan man gjøre dagsturen om til en overnatting, eller et helt weekendopphold om man ønsker det. Vi ber også om at alle bruker hodet og utnytter den parkeringslassen som er ved innkjøringen på løypa. Bilen som kommer som nr 1 benytter parkering lengst inn og så fyller man opp utover mot veien igjen, pass på at man ikke stenger noen inne.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn