Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Merking av nye løyper

Nyheter

søndag 4. november 2018

Merking av nye løyper

Nye løyper!

Styret i ESF hadde styremøte fredag 2.11.2018, i den anledning passet det ypperlig å bruke helgen på å få merket traseer slik at vi kan få dugnadsfolk, fastboende, hyttefolk, ja alle med interesse for scooterløyper i sving med saga.

Det har i helgen blitt merket opp to strekninger av det nye løypenettet som er klart for hogging og rydding. Det er også en vesentlig forskjell fra vedtatte løyper nå og sist runde, de ble befart av kommunen med GPS, et nyttig hjlpemiddel når man skal legge løypene der de faktisk kan gå! (Og ikke tegner streker på et kart på et kontor) 

Løypa i Jotholla mot Femundsenden blir en fin strekke med lange rette løyper!

Styret oppfordrer nå alle med interesse for å rydde løyper å kalle inn seg selv, naboer og kjente til dugnad for å rydde løypene. Vi trenger også hjelp med å få merket opp de siste nye strekningene. Ta kontakt med styret så har vi både GPS og merkebånd. Dugnader offentligjøres på hjemmesiden og Facebook.

PS: nettsidene våre har i dag også fått mer innhold, sjekk ut de nye løypene i oppdatert løypekart under fanen Løypenett.

Her er det klart for rydding:

Skjæråsen retning vestover

Bildet viser fra høyspenten i Skjæråsen og vestover.

Bildet viser strekning fra Jotholla til Sørjotveien. Blåmarkerte ringer er områder med mest rydding, løypa er i utgangspunktet veldig klargjort foruten disse områdene som må ryddes.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn