Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Melding om løypeforhold

Nyheter

onsdag 24. februar 2021

Melding om løypeforhold

Midlertidig stenging av løypene i Engerdal

Etter vedvarende heftig mildvær har nå løypenettet i Engerdal fått såpass medfart at det av naturhensyn og sikkerhetshensyn til brukerne er vedtatt stenging av løypenettet fra og med 1 mars 2021. Løypene vil holde stengt inntil det blir kaldere vær, og det kommer nedbør av betydning i form av snø. 

Vi håper at stengingen blir så kort som mulig og at vi snart er oppe og går igjen. Samtidig oppfordrer vi alle de som er ute på tur de neste dagene frem til stenging om å senke farten og ta utvidet hensyn til løypene, hold for alle del bredden på løypa, vær obs på overvann på samtlige sjøer og tjern som løypa krysser. 

Vi oppfordrer også til å droppe scooterturen i helga om det strengt talt ikke er nødvendig for å unngå enda mer press på løypene i dette været. Samtidig beklager vi til alle de som hadde sett frem til kjøring i vinterferieuka i Innlandet i uke 9, det blir dessverre ikke noe av. 

Løypekortsalget er stengt fra og med 28 februar og det er ikke mulig å løse kort lenger frem enn til dato 28.2.2021. Dette har vært mulig tidligere før oppdatering i systemet, så sitter du på et dagskort eller tredagerskort som skulle brukes i uke 9, eller senere, send en mail til salg(alfakrøll)engerdalscooter.no så refunderer vi kortet eller gir mulighet til å flytte datoen til vi åpner løypa igjen. 

Informasjon om status på åpning igjen vil bli annonsert.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn