Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Måneskinn og åpne løyper!

Nyheter

fredag 10. januar 2020

Måneskinn og åpne løyper!

Ut på tur i morgen?

I Femund-Engerdal skjer det. De som var så heldige og fikk tatt seg en ettermiddagstur på scooter i dag kunne oppleve en fantastisk himmel, med rosa skyer, solnedgang og en knallklar måne på vei opp! Kan vi egentlig be om mer? 

Ja vi kan vel kanskje be om litt snø også? Vi har flotte løyper og masse snø, men været de siste ukene med nesten tosifret antall plussgrader og påfølgende kuldegrader har nå ført til mye is i løypene, det er påskestemning rett og slett. ESF vil derfor sende en liten påminnelse om at snøscootere trenger kjøling, er vi heldig kommer det litt snø i morgen, men om ikke så pass på å heng ut isriverne så beltet får kjøling til sleider og tunnel.

Vi vil også påpeke at det er veldig glatt i løypa så kjør pent, og vær obs på at scooteren ikke stopper like kontant på dette føret. I fjellet må man være ekstra obs i oppoverbakker og nedoverbakker hvor scooteren kan begynne å skli. Så er du uerfaren hold deg i lavlandet, kjør pent og pyntelig og nyt Engerdals natur.

Har du ikke isrivere kan det kanskje være lurt å la scooteren stå i helgen, det kommer snø fremover, vi er klare for påfyll! Til tross for isete løyper, parallellkjøring utenfor løypa er ikke lov, så vi henstiller alle som ønsker å bevare tilbudet vi har om å holde seg på løypene.

ESF ønsker god helg og en riktig god tur!Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn