Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Løyper som holder stand!

Nyheter

onsdag 7. april 2021

Løyper som holder stand!

Det er fortsatt muligheter for en helgetur i Engerdal👏👏
 
Vinteren har vært tilbake i Engerdal siden siste helgen i Påsken. Det har kommer nedbør som snø og vært minusgrader stort sett hele døgnet. Det betyr at vi fortsatt har løyper oppe i kommunen. Det er ikke lenger sammenhengende så her er det bare frem med kartet finne ut hvor man vil på tur og ta seg til ønsket strekning me dbil og henger😀 Størst sammengengende løypenett finner du sør i kommunen med kjøring i Kvitvola og Storhøa. Parkering i Heggeriset, Engerdal eller Granberget.
 
Fra Galten Gård eller Gløtberget Gård kan man ta en solskinnstur opp i Galtåsen og områdene på løype 10.
 
Løype 12 er ikke lenger åpen fra Sorken, men fra Tolgevollveien. Der kan man dra på en fin tur opp til kroketsjøen og Kroketsjøtjønna. Ved Sjøen finner du bua som kan leies av Femund Jeger og Fisk (Fjff). Ved tjønna finner du ei bu som kan leies privat via Inatur.no. (Søk på Kroketsjøen)
 
Fra Rønningen eller Skogtun i Sømådal kan man ta seg opp til Joppålskletten og nyte utsikten fra toppene i Sømådal. 
 
Så ja det tærer på, men benytt anledningen til å ta dere en siste tur. Ikke sikkert det er oppe om 14 dager:) Kjør pent, løs løypekort og fiskekort om dere skal fiske, og hold dere på løypa! God tur👍


Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn