Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Løype til Rødalen

Nyheter

onsdag 13. september 2023

Løype til Rødalen

Høringsrunde avsluttet
Engerdal Kommune har nå avsluttet høringsrunde og jobber videre med etablering av løype fra Hylleråsen til Rødalen😃
Dette er svært gledelig, og enda mer gledelig er alle positive innspill i saken i forbindelse med høringen. Det selvsagt også noen negative innspill, men i all hovedsak bærer det preg av positivitet og konstruktive spørsmål og bekymringer fra motstandere. Vi opplever i alle fall det meste som løsbart til glede og nytte for alle parter! Så da gjenstår det bare å følge med på vår Facebook side for oppdateringer om saken🎉🎉
Det er forventet at saken behandles i kommunestyret i oktober, med påfølgende ny klagerunde og behandling av klager som skulle komme inn!
Vi er i alle fall særdeles positive til etableringen og satser på at lokaldemokratiet får rå i saken, og realisert kremløypa som binder opp ett fantastisk løypenett i Engerdal!
Og igjen, det må bare gratuleres til alle som står på for å realisere dette, inkludert brukerne av løypene i Engerdal som viser at dette er mulig gjennom å følge lover og regler og behandler tilbudet på den måten dere gjør, takk🙏


Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn