Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Litt informasajon

Nyheter

søndag 6. januar 2019

Litt informasajon

Fortsatt ingen åpne løyper

Starten på denne sesongen har ikke vært lik den vi hadde i fjor, som igjen var et ekstrem år med snø 28 av 31 dager i januar. Pr nå er ingen løyper åpne. Det jobbes fortsatt med å få ryddet ferdig noen strekninger på den nye rundløypa, samt bygge 2 bruer. Her har kommunen vedtatt en løype over to elver/bekker uten at vi får lov å bygge bru. Så nå venter vi på Engerdal kommune for å ferdigstille traseen.

Løypemannskap har vært ute å tråkket løyper, det er lite snø, men med et litt større snøfall nå vil vi kunne åpne løyper, dog klarer vi ikke åpne hele løypenettet. Spesielt er det strekninger i fjellet som fortsatt er helt bare og uten snø. Så ved en åpning følg skilting og respekter at deler av løypenettet fortsatt er stengt!

Det er åpnet for salg av årskort og mange har sikret seg et årskort. Dette kommer til å bli delt ut i butikker og utsalgsteder i løpet av uke 2. Det betyr at til helgen igjen, 11 januar vil de som har løst årskort kunne hente ut oblat på utsalgstedene, som du finner her.

ESF danser snødansen og håper vi snart får en skikkelig "snødett"! Følg med på facebook og hjemmeside for oppdatering av løypestatus!Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn