Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Kaldt og vinteraktig

Nyheter

tirsdag 13. desember 2022

Kaldt og vinteraktig

Da er det endelig sikkert, høsten er over og vinteren er for alvor i anmars!

I Engerdal skiltes det med dårlige snøforhold enda. Kulda har bitt seg fast og det er snart så mektige Femund sovner inn. Dette er bra for skuterløypa som får en ordentlig sikker og trygg is som grunnlag, før det forhåpentligvis snart bøtter ned med kald fin snø! I takt med årstiden begynner scooterfolket å våkne smått om senn, det være seg spørsmål om løyper, løypekort, vær og føreforhold. 

Vi har følgende oppdatering på selveste luciadagen. 

  1. Ingen løyper er åpne enda og vi mangler dessverre mye snø før vi kan åpne, men vi lover å holde dere oppdatert på utviklingen fremover og varsler så snart det vil nærme seg åpning. Det er ingen sannsynlighet for at vi får åpnet i romjula slik det ser ut nå.
  2. Forhåndssalg av årskort og årskort med medlemskap er lagt ut og kan løses! Oblater er satt i bestilling og ankommer utleveringsstedene opp mot jul. Medlemskap kan også løses om man vil støtte ESF uten å kjøpe årskort. 

Det er videre ikke noen ferdig regulert løype til Rødalen, dette er i prosess i kommunen og vi har pr nå ikke noen ny informasjon annet enn at det jobbes med å få på plass en løype som knytter oss fra Hylleråsen og inn til Sverige via Rødalen. 

ESF har også ett stort korps frivillige som bidrar til at løypenettet er Norges best preparerte løypenett. Vi trenger stadig mer hjelp. Sitter du med ønske om å bidra til å slodde noen løyper, føler du vil være med, er nysjerrig eller usikker på om du kan bidra, så tar vi imot alle som vil! Bare ta kontakt med oss via Facebook eller kontakskjema på hjemmesiden, eller via noen av våre gode ambassadører som allerede er med så setter vi stor pris på det. Akkurat nå trenger vi en ny rodeansvarlig for å dekke roden i Engerdal. Spre budskapet så vi får på plass en ny rodeansvarlig som kan bidra til å holde løypene våre i tipp topp stand. Vi kommer fremover mot jul og etterhvert som det kommer snø til å slippe nyheter og statuser på ståa i Engerdal. 

Ønsker alle en fin og trygg førjulstid, vi ses på løypa!Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn