Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ingen åpne løyper enda

Nyheter

mandag 17. desember 2018

Ingen åpne løyper enda

Foreløpig lite snø.

Engasjementet er stort og spørsmålene renner inn til oss om åpning av løyper. Så status en uke før jul, det blir ingen garantert åpning av løyper i romjula. Til det er det rett og slett for lite snø pr dags dato. 

Det er meldt noe snø denne uka, og det er allerede kjørt gjennom å tråkket ned en såle på deler av løypene, men siden vi ikke har de rettighetene som skientusiastene har får vi ikke mekanisk rydde løyper med terrenginngrep. Så stubber og stener er et problem i skogen, og i fjellet er det rett og slett ikke nok snø enda. Dette er et av kravene i den nasjonale forskriften som regulerer snøscooterløyper, slik er det bare dessverre.

Oppå dette må vi som driftsoperatør melde inn til kommunen når løypa er klar, deretter må kommunen faktisk kjøre gjennom og skriftlig melde tilbake til Engerdal Fjellstyre før vi får åpnet, bare dette vil stjele en ukes tid.

Styret og løypemannskapene håper likevel at det kan komme såpass med snø at vi får åpnet et par strekninger om ikke lenge, vi varsler dette pr e-post til alle som har løst årskort på forhånd, på hjemmesiden og på Facebook! 

Så med det ønsker ESF alle en riktig god jul, vi vet hva vi ønsker oss til jul! Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn