Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ingen åpne løyper

Nyheter

torsdag 14. januar 2021

Ingen åpne løyper

Ingen åpning av løyper til helgen!

Mange lurer på om vi får åpnet til helgen eller ei. Det må vi dessverre si at vi ikke får til. Det er fortsatt for lite snø i flere områder, og våre mannskaper var ute i hele går og tok vare på den snøen som kom. Rullet, tråkket og etter hvert får vi sloddet den. Det betyr at vi 100% sikkert klarer å få åpnet deler av løypene våre neste helg, altså lørdag 23.1.2021👏 Hvilke løyper som åpnes må dere følge med på hjemmesiden og her på Facebook for å få info om. Det er i dag for lite snø i nordre deler av Kvitvola (løype 5) til at vi får sammenhengende løype mellom Engerdal og Drevsjø. Dette kan jo selvsagt endre seg.
 
Ellers jobbes det på spreng av utrolig dyktige dugnadsfolk med brubygging på Drevsjø etter omlegging av løypa der fra ifjor, løypa over isen på Sørsjøtjønna som har gått opp hver påske er flyttet til øst for tjønna og krysser nå elva i stedet, straks på ny flott bru👍👐 Det betyr at vi får åpnet rundløypa neste helg👍 Ellers ber vi bare om mer snø, så kommer dette til å bli bra! ❄❄❄


Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn