Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Informasjon om scooterløyper i Engerdal

Nyheter

fredag 3. april 2020Det er nærmest for dvale har vært de siste uker, og rart og annerledes vil det bli i påsken og våren også... Men, ESF har hatt en god dialog med Engerdal kommune de siste dagene angående scooterløypene og tilreisende🤝👌
 
Det betyr at løypene holdes oppe for alle og enhver fra dags dato og ut sesongen👐 Endelig slutt på sesongen er 20. april, men det kan bli aktuelt at det stenges ned siste helgen før pga. føreforhold.
 
Vi har fått noen innstendige innspill og forhåndsregler fra Engerdal kommune som vi håper og tror at alle følger for at det skal være forsvarlig med tilreisende til Engerdal på scooter.
 
Det oppfordres til følgende:
❗️ Ikke rast sammen med andre enn reisefølget ditt, og unngå ansamlinger av mennesker.
❗️ Unngå i den grad det er mulig besøk på butikker og lignende for å unngå smittefare.
❗️ Kjøp løypekort på nett i forkant av turen, har du problemer så kontakt ESF direkte for hjelp. Vi ønsker ikke at man henter ut oblat på nye kort for resten av sesongen. Det betyr at kjøp foretas på nett og ved en kontroll ser kontrollør på registreringsnummer på scooter og sjekker at betaling er gjort elektronisk.
❗️ Løype 6 som går fra Dresvjø til Sverige er stengt ved Glen, dette er skiltet og merket og det kan snus ved Glen. Det er også en fin bålplass og fiskemulighet ved Glen for den som ønsker det.
 
Vi er kjempefornøyd med at det kan lempes på reglene og fortsatt tilbys dagsturer til alle som vil besøke Engerdal for den siste del av sesongen. Ellers kan vi som vanlig by på nypreparerte løyper fra vårt eminente mannskap og spådommer om alldeles knall vær☀️ Vi ønsker god tur!


Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn