Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Informasjon om påsken

Nyheter

torsdag 7. april 2022

Informasjon om påsken

Påsken nærmer seg! 

Været i Engerdal har vært stabilt kaldt den siste uken, så snøen vi hadde er berget også inn i starten av påsken. Det finnes dessverre ingen garantier for at det vedvarer, men det vil nok være godt føre i alle fall til starten på påskeuken. Så hvorfor ikke legge turen til Lerådalen på gudstjeneste / scootermesse førstkommende søndag? (NB. utreise fra Hylleråsen, Heggeriset, Engerdal, Granberget eller Engerdal)

Ellers åpner vi opp igjen løype 1 og 2 fra lengst sør i kommunen så man kan ta seg fra Hylleråsen til Engerdal og Snerta og motsatt. Ellers forblir dessverre de øvrige løypene som er stengt, stengt resten av sesongen. 

Dette er siste snøen vi har, den må tas vare på og det betyr at man kjører etter forholdene, senker farten og benytter bredden på hele løypa. Våre fantastiske løypemannskaper har satt siste finpussen på løypene denne uka, med både påkjøring av snø, måking og prepping! Så vis oss alle fra deres beste side og kjør pent så varer kanskje føret enda noen dager. Dessverre har vi ingen åpen rundløype pga. snømangel. 

 

Nypreparerte løyper på Drevsjø

Lite snø i Fjellet, men det holder noen dager til!

Ellers benytter vi anledningen til å minne om å følge med på oppdatering på hjemmesiden her og Facebookbook siden vår i påsken da det historisk sett ofte har skjedd noe mer været i påsken, noe som kan føre til stengte løyper! 

Men vi tvinner fingre og tær og håper det blir kalde netter, kanskje litt snø og minusgrader, og en fantastisk fin påske for alle og enhver!Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn