Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Høring

Nyheter

mandag 7. august 2023

Høring

Rødalsløypa på høring!

Endelig er vi ett steg nærmere å realisere Rødalsløypa. Løypa er nå på høring! 

ESF har siden 2019 jobbet iherdig med å få på plass denne løypa som det siste kronen på verket for en gjennomført scooteropplevelse i Engerdal. Løypestrekningen er på 3 mil og går fra Hylleråsen og videre inn mot Rødalen. Derifra kobles den opp mot det rikholdige løypenettet på svensk side. Summen av dette er at vi oppnår enda en fasntastisk rundløype hvor både norsk og svensk natur smelter sammen til en stor rundløype. 

Dette betyr at du kan sette deg på scooteren på Drevjsø, Kvilten, Engerdal eller Hylleråsen kjøre løypa mot sør eller nord, ta inn til Sverige og komme tilbake til utgangspunktet. På svensk side fra Rødalen kan man dermed kjøre nordover igjen mot fløtningen og deretter krysse grensen igjen ved Fløtningen til norsk side, eller motsatt. Vi tror dette gir scooterløyepne i Engerdal ett nytt kjempeløft og kompletterer det tilbudet vi har på en veldig god måte! 

Link til høringen finner du her: Høring løyper

Vi oppfordrer alle som har positive og konstruktive innspill om å melde inn til Engerdal kommune sine innspill slik at vi får en bred og god dialog, og diskusjon for å etablere løypa hvor alles interesser aveies og høres! Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn