Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

God Jul

fredag 23. desember 2022

God Jul

Julen nærmer seg med stormskritt.
Ute i Engerdal er det kaldt og friskt noe som gir gode og trygge iser etterhvert. Det er fortsatt lite snø, men håp om noe mer snø i løpet av romjula🌨 Så fort det er nok vil vi begynne med grunnpreparering og klargjøring av løyper med skilt og stikk. Vi gleder oss enormt til sesongstart😬. I løpet av romjulen vil vi få ut oblater til utleveringsstedene, det vil bli gitt beskjed så fort dette er distribuert.
 
Vi har også noen virkelig gode nyheter hva gjelder kartløsning, en helt ny løsning for scooterløyper i Norge er lansert og ESF er en av flere som har frontet utviklingen av dette i Norge. Vi gleder oss stort over å kunne presentere dette.
 
🤩✅Her vises åpne og stengte løyper, pr nå er jo alt stengt😕
 
🤩✅Man kan laste ned som snarvei til alle smart telefoner og bruke posisjonsdata til å se hvor man er på løypa.
 
🤩✅Legge opp ruter og se høydeprofiler. Ett nyttig og bra verktøy for både orientering og oppmåling på kart over distanser.
 
🤩✅Det er også lagt opp GPS på deler av vårt utstyr som preparerer løypene så man til enhver tid kan se når løypene har blitt preparert🙌
 
Med det ber vi alle der ute danse snødans, klargjøre scooter, kjøpe løyperkort og håpe på at værgudene er med oss slik at løypene kan åpne raskt på nyåret! Link til kartløsnignen finnes under fanen kart og infoprmasjon, eller direkte HER
 
Til slutt ønsker vi alle riktig god jul🎅🎄


Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn