Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

ESF feirer nye løyper!

Nyheter

tirsdag 9. oktober 2018

ESF feirer nye løyper!

Engerdal kommune vedtok nye løyper!

For en tid tilbake vedtok Engerdal kommune nye løyper og revidert løypeforskrift som innebærer økt åpningstid fra kl 9 - 20.00! ESF har holdt en lav profil under klagefristen, men den er nå over og vi feirer at ingen klager kom inn! Det betyr at ny forskrift og nye strekninger gjelder fra og med sesongen 2018/2019.

Fremover kommer vi til å arrangere dugnader for å rydde de nye traseene og tilrettelegge for vinteren. Vi publiserer dette både på nett, facebook og pr epost til medlemmer for å få hjelp med ett par bruer og rydding av traseer! Den innsatsen som ble lagt ned på de 95 km vi åpnet i fjor var enorm, og i år er det en tredjedel av dette som vi må gjøre noe med, så ESF tenker at dette er overkommelig.

Først ut er en permanent bru over Snertåa! Førstkommende lørdag 13 oktober kl 10.00 kan du møte opp ved skytterhuset i Snerta. Ferden går opp til snertåa der vi i vinter hadde en provisorisk bru av kvist, her skal vi nå endelig få på plass en ordentlig bru. Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn