Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Engerdal med snø garanti mot påsken!

Nyheter

onsdag 6. mars 2024

Engerdal med snø garanti mot påsken!

Det begynner å bli mildt i lavlandet og snøen sørover forsvinner i full fart. Fortvil ikke, påsken er reddet i Engerdal. Nå er det kaldt om natta og mer kuldegrader er på vei❄️

Nå har vi stått av en lengre mildperiode og med minusgrader så ser vi lyst på påskeføret, været fremover er også av det hyggelige slaget og løypene ligger å venter på helgeinnrykk og påskeinnrykk☀️

Vi kan også nevne at det foregår flere arrangementer rundt løypa i påsken, lørdag 23 mars er det snøspruten, sjekk ut arrangementet hos NMK Engerdal 🙌

Palmesøndag er det gudstjeneste i Lerådalen og presten byr på en fantastisk opplevelse i vakre omgivelser, dette ønsker dere ikke å gå glipp av.

Hva med å kjøre scooter opp i høydene rundt omkring og stå på ski ned igjen? Det er masse muligheter for dette spesielt i Kvitvola området!

Under isen venter fisken og og det er muligheter for pilking både på løypa og tett på løypenettet rundt omkring🐟🐟 Engerdal Engerdal Fjellstyre har god oversikt over fiskevann på statsallmenningen, så søk opp informasjon og løs fiskekort!

Vi håper og tror på en flott avslutning på årets sesong i mars/april. Sett dere inn i regelverk og løs løypekort før turen begynner.

ESF ønsker alle en god og sikker tur på løypenettet!Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn