Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Endelig helg!

Nyheter

fredag 24. mars 2023

Endelig helg!

Klar for helgen?

Etter en uke med mildvær setter kulda inn igjen i Engerdal👏Det er meldt bra vær i helgen og rykende ferske preparerte snøscooterløyper venter på innrykk😁 Det kommer til stadighet rapporter i form av bilder og videoer til oss, det setter vi pris på! Fikk en kjempefin melding tidlig i uken, med tilhørende youtube film av scootertur og fiske på kroketsjøen 🐟🐟 Videon kan du se her: https://youtu.be/itvCg_vFaIk

Den 1 april blir det stor ståhei i regi av NMK Engerdal med snøscooter arrangement rett i nærheten av løypene, selvsagt med adkomst direkte fra scooterløypa! Møt opp for demo og prøvekjøring av scootere, sosialt samvær og kjøp av mat og drikke!

Dette blir bra👏 Husk å løse løypekort på våre hjemmesider, hold til høyre på løypa så er vi sikre på gode løypeforhold gjennom påsken! Med minusgrader og stadig påfyll av snø er Engerdal fortsatt ett eldorado for scootertur om dagen, med snøgaranti!

ESF ønsker alle en god helg❄️☀️❄️Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn