Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Endelig åpning 23.1.2021

Nyheter

tirsdag 19. januar 2021

Endelig åpning 23.1.2021

Endelig åpner vi store deler av løypenettet!

Alle løyper er stengt, men lørdag 23.1.2021 åpner vi!

Det vil være skiltet ved alle løyper som ikke er åpnet enda, men i hovedsak vil det dreie seg om løype 13 og 14 som ikke åpner til helga. I følge kartet og forskriften er det også en løype som heter 12c. Denne godtok ikke Engerdal Fjellstyre, og dermed er løypa ikke godkjent, til tross for at den er i kartet. Det er ikke preparert inn på løypa og det er skiltet at kjøring ikke er tillatt.

Løype 6 til Sverige åpnes heller ikke da grensene til Sverige er stengt iht krav fra kommunen og politiet. Løypa er preparert ut til Glen ved rasteplassen der, og skiltet at løypa videre utover er stengt.

Det er også åpnet for salg av løypekort av typen dagskort og weekendkort! Vær nøye med å fylle ut korrekt dato på disse kortene. Linken til løypekort salget finner du under fanen Kjøp Løypekort. Oblater er levert ut til utleverings-stedene så da er det bare inn på nett fylle opp handlekurven og forberede seg på åpning i Engerdal! 

Denne uka skal det komme en stor snødett så ESF sine mannskaper lover nypreparerte løyper i verdensklasse til åpningen. Husk hjelm, husk å sette dere godt inn i regelverket og hold dere på løypa. Hvis man i tilegg holder til høyre på sporet og ikke kjører midt i løypa vår, får vi alle en veldig god opplevelse, og setter grunnlaget for et slett stuegulv ut sesongen! Vi ses på sporet lørdag kl 08.00!Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn