Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Dialog er viktig

Nyheter

tirsdag 19. desember 2017

En spent leder i foreningen
En spent leder i foreningen

Dialogmøte sammen med representanter fra SNO, Politiet i Trysil, Tolletaten, Snøscooterforeningen i Ljørdalen og Engerdal Fjellstyre.

Onsdag 13.12 ble det avholdt et dialogmøte med offentlige myndigheter hvor tema var roller og forvetninger! Dette var i aller høyeste grad et positivt møte. Når løypenettet nå endelig åpner er selvjustisen blant brukerne det aller viktigste, og ESF presiserer at vi kommer til å prioritere at forskriftene og reglene følges til punkt og prikke. Ellers kommer vi desverre til å miste den gaven vi nå har fått. 

SNO var den kontrollmyndigheten som varslet at de prioriterer kontroller, og uniformerte SNO ansatte vil nok bli hyppig å se i løypa i tillegg til ESF's egne kontrollører. Blir du stoppet vært hyggelig og vis frem den dokumentasjon SNO etterpør. Spesielt viktig å huske på at de som kjører på dispensasjon har med denne samt førerkort. ESF har kun kontrollmyndighet til å sjekke at ledavgift er betalt, samt bortvise de som bryter forskriften ved for eksempel uvettig kjøring eller kjøring utenfør løypa.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn