Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Det nærmer seg åpning av løyper!

Nyheter

fredag 24. november 2023

Det nærmer seg åpning av løyper!

Det nærmer seg åpning!

ESF har gode nyheter hva gjelder åpning av løyper i Engerdal! 

Vi satser på å få åpnet løypene 1 desember! Fortrinnsvis blir det løypene på rundløypa samt Hylleråsen Rødalen. Dette vil fremgå av kart på våre sider. Alle andre løyper er stengt og det vil være ulovlig å kjøre ut på løyper som ikke er åpnet. Vi oppfordrer til å sette seg godt inn i regelverket og benytte kartet på våre hjemmesider for å se hva som er åpnet! Vi gleder oss stort til årets sesong og nye løyper i Rødalen, dette blir knall! 

På bildet ser vi to gode karer som står på med tilrettelegging av nye løyper i Rødalen og Hylleråsen. De står på så bra at TBB valgte å sponse de med gode hansker for utfordrende forhold på fjellet. Stikk gjerne innom TBB da butikken bugner av snøscooterutstyr! 

Ellers for de som ikke klarer å vente, vi har to pågående prosjekt denne helgen. Har du litt arbeidsvilje, en motorsag eller drill og snøscooter vil det være mulighet å være med ut på løypa allerede i helgen! Dette for å bygge klopper ved Svalsjøen og ny Bru ved sølenstua da denne er tatt av flom. 

For å være med på dette krever det tillatelse fra ESF og kjøring sammen med være mannskaper for å utføre denne dugnaden. Har du lyst til å hjelpe til med å få opp løypene??

Kontakt:

Kåre Olav Elgåen på tlf 92088049 ( Gløtberget - klopping Svalsjøen)

Terje Stolt på tlf 95981813 ( Brubygging Sølenstua) 

Dugnad lørdag og søndag, bli med å realiser tidlig åpning av løyper i Engerdal! Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn