Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Da nærmer det seg sesong!

Nyheter

lørdag 26. desember 2020

Da nærmer det seg sesong!

Fortsatt god jul! 

Det begynner å komme snø i Engerdal, det betyr at vi nærmer oss åpning av løypene i Engerdal. Fortsetter været som nå satser vi på åpning på deler av løypenettet helgen 9-10 januar. Info kommer løpende! 

Så vil vi igjen takke 119 stk som tilsammen spleiset oss hele 41 100 kroner til prosjekt Gapahuk i Lerådalen! Dette er midler vi setter utrolig stor pris på og de skal benyttes til en stor og fin gapahuk som er åpen året rundt for alle som vil stikke innom.

Medlemskap har ligget ute en stund så de som ønsker å støtte opp og være medlem i ESF følger denne linken, du vil også kunne kjøpe rabattert medlemskap + årskort samlet i linken.

Vi har også lagt ut for salg av øvrige løypekort. Følg denne linken. Merk at man ikke har anledning til å kjøpe annet enn årskort foreløpig da vi åpner for dagskort og weekendkort når løypene åpner. Vi kommer også tilbake med melding her nå oblater er utlevert på butikkene.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn