Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Brrrrrr...

Nyheter

fredag 5. januar 2024

Joppålskletten
Joppålskletten

Det er kaldt i Engerdal! 

Kulde er noe vi er Engerdøler er vant med, tilbake på 80 og 90 tallet stod det ofte -30 grader på gradestokken en januardag. Dette har (heldigvis) blitt sjeldnere, men denne helgen er det jevnt over -30 til -35 rundt om i dalføret! Kaldt er det definitivt.

Så hva er vel bedre enn å fyre opp i ovn og legge ut litt status om scooterløypene i Engerdal i stedet? Fint lite, for vi kommer til å få en makalaus sesong! 

  1. Antakelig rekordlengde på sesongen! 
  2. Ny løype i Rødalen på ca 3 mil!
  3. Implisitt rundløype via Sverige!
  4. Massiv oppslutning blant brukere på løypa av alle slag!

Oppå dette har vi som bildet viser fått åpnet ny gapahuk i Sømådal. Denne ligger fint til rett ved løypa med utsikt over Sømåkvolvet. I Rødalen mangler vi fortsatt å markere gapahukene i kartet, men dette kommer. Coop Byggmix Trysil har i tillegg vært så snille at de har sponset to økser til gapahukene i Rødalen. Vi takker og bukker. Apropos redskap, hittil har det vært kjempemessig at utstyr har fått være i fred i gapahukene. De fleste gapahuker er etterhvert utstyrt med øks, sag, spade eller en kombinasjon av dette. Så da er det bare opp til den enkelte bruker å forlate gapahuker og rasteplasser på akkurat samme måte som du fant den. Scootere er fine slik, det er ofte pakkboks med plass til søpla når du drar hjem!

Tilbake til været, 30 minus er kaldt kanskje bør scooteren få stå i helgen. Men til de som våger seg ut, tenk sikkerhet. Det har vært noen nesten hendelser på løypene i år, kjør med noen slik at det alltids er flere til å bidra om noe skjer. Alene tur inn i Rødalen eller på Kvitvola eller Sømåkvolvet rett før stengetid anbefaler vi ikke om man er alene. Det er områder uten telefondekning! 

Vi får også noen henvendelser om åpning av løypa til Krokåtsjøen. Til de kan vi legge til at vi regner med at den løypa åpner til neste helg, altså til fredag 12 januar. 

ESF ønsker alle en god helg, og vi ses på sporet! Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn