Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Åpning av løyper

Nyheter

fredag 2. februar 2018

Åpning av løyper

Endelig åpner vi vestover!

Løypa vestover fra Kvitvola åpner nå til helga, det er strekningen ned til Granberget og Snerta. Da gjenstår kun isfiskeløypa som pga skiltmangel fortsatt holder stengt. Vi håper og tror at åpning av den løypa kan foretas neste helg, da er hele løypenettet i kommunen åpnet for sesongen.

Samtidig vil vi henstille til, påpeke og rette sn krass pekefinger til de som tydleligvis ikke har satt seg inn i regelverket! Forrige helg avdekket vi flere spor som kjørte på kryss og tvers av løypene med avstikkere og langsmed kjøring av løypa. Dette er ikke tillatt!! Sanksjonen om du stoppes av SNO er forelegg, av ESF mister du løypekortet og muligheten til å kjøre resten av sesongen, samt i de grøvre tilfellene vil vi politianmelde slik kjøring. 

Det er lov å snu utenfor sporet, det er lov å kjøre i rett linje ut å raste ved løypa inntil 30 meter. Alt dette står i forskriften som alle som kjøper løypekort og skal kjøre, plikter å sette seg inn i.

Med det håper og tror ESF at slik kjøring er det slutt på, og til alle som ser noen som driver på slik, det er ikke angiveri å melde inn dette til ESF! Vi ønsker å beholde løypene, og gjøre dette til et positivt og godt mottatt tilbud til alle lokale og tilreisende i Engerdal Kommune.

Det er spådd kaldt vær til helgen, men klart og solfylt, så kom deg ut på scooter i helga!

Vi minner også om at Femundløpet arrangeres neste helg, dette medfører at parkeringsplassen på Fjellvang (drevsjø) holder stengt, løypa inn til Joker Drevsjø blir følgelig også stengt. Det vil være parkeringsmuligheter hos Østlandet Motorservice og Shell på Drevsjø.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn